След Великден небето ще се проясни и 4 зодии ще отчетат

...
След Великден небето ще се проясни и 4 зодии ще отчетат
Коментари Харесай

Голяма промяна за 4 зодии след Великден

След Великден небето ще се проясни и 4 зодии ще отчетат огромна смяна.

Козирог
-->
За родените под знака Козирог, изпадането в рецесия е нещо ежедневенно. Но следва огромната смяна. След Великден, Козирозите ще заобиколят своите кръгове, като най-после ще намерят своето място. Изпитвайки на най-дълбока степен своята същина, те ще станат по-уверени и надеждни за близките. Този миг е основен за тях и ще им даде нова вероятност.

Рак

Ракът е индивидът от групата, който поддържа салдото сред възприятията и дейностите, който не се опасява да се ангажира с непознати проблеми, с цел да им помогне. Но всеки е ден предизвикателство за Рака. След Великден, Ракът ще почувства озарение, ще бъде въодушевен и ще бъде подготвен да заинтригува близките с нови проекти. Важно е да не бърза Ракът и да направи първата стъпка към своята цел.

Лъв

Лъвът е зодията, която е постоянно излъгал любознанието на другите и съзира риска като огромна опция. Предстои огромна смяна в живота на Лъвовете, след Великден ще се почувстват свободни от спомагателните граници и ще бъдат подготвени да се изправят пред живота. Нещата, които изглеждаха невъзможни преди, в този момент ще бъдат в действителност вероятни.

Стрелец

Стрелците обичат да вършат нещата по собствен метод и получават най-голямата наслаждение от това, когато не се поддават на непознати въздействия и отзиви. След Великден ще се почувстват спокойни и уверени за бъдещето си, написа actualno.com. Ще получат нова независимост и стимулация за това, което имат най-вече потребност сега.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР